Alkompas www.astrologie-horoscopen.nl
  Je bent op de introductie pagina. Je vindt hier de volgende onderwerpen: Algemeen; Namen; Gebruikte systemen; Bekende Nederlanders; Je eigen numeroscoop. Druk op de pijlen als je terug omhoog wilt klimmen.

  Je complete numeroscoop voor 1.30 => Klik hier

  Je kunt hier kennismaken met de wondere wereld van het getal: de numerologie. Numerologie is de enige esoterische techniek die niet stuit op vehement verzet, zij het dat dat onbewust is. Denk maar eens aan de welhaast heilige verering die er bestaat in wetenschap en politiek voor de zogenaamde harde getallen. Je kunt rustig stellen dat onze westerse wetenschap de religie van het getal is; daarbij heeft men jammer genoeg de mystieke bron ervan uit het oog verloren.

  Numerologie verschaft je informatie over de belangrijkste taken in je leven en de obstakels die je daarbij tegenkomt; Ook vind je er je karakter, je talenten en de verschillende levensfasen van jezelf in aangegeven, alsmede de mogelijkheden die die je bieden. Meer nog dan astrologie gaat numerologie over de wetmatigheden van het [morele] leven. We laten je zien hoe je numeroscoop tot stand komt.

  liefdeshoroscoop: wie ben jij in de liefde

  Onder het menupunt "berekenen" vind je de informatie hoe je je eigen lotgetal vindt. Alsmede de basisgedachte onder de numerologie, hoe de belangrijke getallen worden gevonden en waar ze van worden afgeleid. Voordeel van numerologie is dat je geen geboortetijd en geboorteplaats nodig hebt om toch je numeroscoop te kunnen berekenen en opstellen.

  Onder het menupunt interpreteren vind je de aanwijzingen hoe je je eigen lotsgetal kunt achterhalen.


  omhoog  namen

  Je naam is wellicht het meest persoonlijke wat je hebt, het is in ieder geval het krachtigste instrument om je lot en levensloop te bepalen en te veranderen. De geschiedenis kent dramatische voorbeelden daarvan. We wijzen in dit verband alleen op Napoleon die van huisuit Buonaparte heette en extreem succesvol was met die naam, tot hij hem veranderde in Bonaparte: vanaf dat moment was het uit met zijn succes. Wat zei die beroemde dichter ook weer?

  • wat is een naam dan helemaal? [What's in a name?]
  • ruikt een roos niet meer naar roos bij een andere naam?" [ What we call a rose by any other name would smell as sweet ]


  Inderdaad meneer Shakespeare, als ik iemand een bosje varkens aanbied en laat bezorgen, ruikt dat heel anders dan een bos rozen. En Napoleon had zijn naam beter gelaten zoals die was. Onder het menupunt "namen" lees je meer en vind je de aanwijzingen hoe je je eigen naamgetallen kunt achterhalen.


  omhoog

   Gebruikte Systemen

   We gebruiken een veelvoud van numerologische systemen


   • 1-9: klassiek Pythagorese Numerologie
   • 1-22: klassiek westers, verborgen in de major arcana van de tarot
   • 1-52: klassiek westers + asteeks
   • 4x13: veel onbewust gebruikte, meest verspreide westerse numerologie + verborgen in de minor arcana van de tarot
   • 3x10: decanaat-numerologie verbonden met klassiek Pythagorese en astrologie
   • De wet van 10: planeet-numerologie: de geheime numerologische betekenis van de planeten

  Voorbeelden: numeroscoop van bekende Nederlanders

  Onder het menupunt voorbeelden publiceren we de numerologische gegevens van bekende Nederlanders naar aanleiding van de gegevens die ze over zichzelf verstrekken in de pers. Wie geïnteresseerd is keert steeds terug om deze rubriek te volgen: het is wel zo'n slim idee om deze pagina even onder je favorieten te reserveren via de click onderaan deze pagina naast "Index".

  omhoog

  Je eigen numeroscoop

  Onder het menupunt "bestel" vind je een aanduiding van welke informatie je eigen naamhoroscoop of numeroscoop, d.w.z. je numerologische horoscoop alsmede je planeetnumerologie bevat.

  omhoog

  liefdeshoroscoop: wie ben jij in de liefde
naar AstroBoot horoscopenNaar AstroBoot Horoscopen: er is geen betere

Published by AlKompas: www.astrologie-horoscopen.nl .
Copyright 2004 AlKompas . All rights reserved.
Information in this document is subject to change without notice.

numerologie astrologie praktische westerse esoterie karma karmische getallen esoterische technieken

niets mag worden overgenomen